Hold din hudpleje pæn

Hudpleje er en luksus og en nødvendighed i én lille pakke, men hvis du bruger mange produkter, kan det hurtigt komme til at fylde. For at få et pænt og stilrent hjem, bør også badeværelset være velorganiseret, og hudplejeprodukter, der står og flyder eller fylder i skabene, kan blive en torn i øjet.

Der er masser af måder at organisere dine hudplejeprodukter, og du kan endda bruge dem til at udtrykke dig selv. Læs mere om hvordan herunder.

Organiser og udstil dine hudplejeprodukter

Den nemmeste måde at udstille og organisere dine hudplejeprodukter er ved fysisk og visuelt at begrænse deres område. Det kan du gøre med et fladt træfad eller noget lignende. Her kan du så placere dine yndlingsprodukter, måske med et duftlys eller en plante. Du kan også finde en sød, lille kurv, du kan sætte i hjørnet. Så har du straks en dekoration på dit badeværelse, du også kan bruge i praksis!

Somme tider er der selvfølgelig produkter, du ikke har lyst til at vise frem: Det kan være akne-creme eller lignende produkter. Anskaf dig en kurv, der kan stilles under vasken eller ind i dit skab, og hold så dine hudplejeprodukter til den.

Hvis du har mærkeprodukter som L’Oreal eller is clinical kan du højst sandsynligt udstille de flotte beholdere. For at finde den bedste plads til at udstille dine produkter, skal du bare se dig omkring på dit badeværelse. Hvor er der plads, og hvor bliver de set?

Husk at rengøre dine hudprodukter, når du er har brugt dem. Hvis der er kommet vand eller creme på dem, så tør dem af, så de ikke gør resten af badeværelset fedtet.

Hav ikke for mange ting stående på dit badeværelse: Hvis du eksempelvis har fine sæber stående fremme, bør du gemme hudplejen i skabet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *