Kan kunderne ikke finde dig? Måske er det på tide at få vasket skiltet!

Fordi det sender et signal til kunderne om hvilken type virksomhed, du driver. Om man kan lide det eller ej, så bliver man bedømt på mange ydre ting som egentlig ikke har noget med dig, eller virksomheden at gøre. Der er skilte og facade iblandt. For at give potentielle kunder det bedst mulige indtryk, så er det derfor en god ide at holde skilte og facader rene. Kan kunderne ikke tyde dit firmanavn på skiltet for alger, trafikfilm og snavs så giver det på ingen måde et godt førstehåndsindtryk. Du kan også risikere at skiltet bliver “usynligt”, fordi det simpelthen falder i med omgivelserne.

Skiltet er det første folk møder hos dig

En god start er, at give et godt indtryk allerede fra starten af. Derfor er det altid en god start at sørge for at skiltene er rene. Det gør dem alt andet lige også nemmere at læse. Så er du sikker på at både firmanavn og budskab er nemt at se.

Nej du skal ikke selv op på stigen

Det er der flere firmaer som kan tage sig af, mens du passer din forretning. Ofte er det en service du kan købe samme sted som du køber vinduespolering. Du er naturligvis altid i din gode ret til at vælge et andet firma. Men mon ikke du vil kunne få rabat, hvis du får vasket skilte af samme firma som pudser jeres vinduer. Ligesom I sikkert har fast interval i jeres vinduespolering, så kan du også aftale skiltevask med fast frekvens. Intervallet for skiltevask vil være afhængig af lokalernes placering. I vil ikke være de eneste som har brug for hyppigere skiltevask i vintersæsonen. Du vil også kunne lave en aftale om tjek af skiltene med de virksomheder der tilbyder skiltevask til firmaer, i forbindelse med at de polerer jeres vinduer. Kan en vask med demineraliseret vand ikke få skiltene rene, så bruges der oftest en skånsom og biologisk nedbrydelig sæbe. Så har vi også skånet miljøet for flere kemikalier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *