Markér din stil med de rigtige stole

Et møbel der virkelig er med til at illustrere din stil i din bolig, er spisebordsstolen. Skal der være flere forskellige slags rundt om bordet, skal de være store og overdådige eller skal det være en minimalistisk version? I dag handler det mest af alt om at udtrykke sin egen stil, det handler ikke så meget om bare at passe ind og vælge, hvad de andre synes. Og heldigvis for det.

Komfort og materialer er vigtige elementer

Selvom det handler om at finde og udtrykke sin egen stil, så går klassiske designelementer aldrig af mode. Det hænger blandt andet sammen med, at der er nogle vinkler og æstetiske sammensætninger, som vi som mennesker bliver draget af – muligvis fordi de skaber balance, og det kan det menneskelige øje godt lide. Materialer kan også have en stor betydning for, hvad vi synes om blandt andet en spisebordsstol. Her kan det være en god ide at se på, hvad man har af andre materialer i sit hus – eller mere bestemt i spisestuen – for at opretholde og dermed understrege sin egen stil. Og selvom det handler om at udtrykke og finde sit eget udtryk, er der altid nogle materialer og stilarter, der er mere oppe i tiden end andre.

Et gammelt design vækket til live igen

Godt design og et stilrent udtryk går aldrig af mode. Et metalstel med et sort lædersæde og ryglæn, går man således næsten aldrig galt i byen med. I 1974 blev den fine Sam stol designet af en designer af samme navn: Sam Larsson. Stolen har siden 2015 været sat i produktion igen, og det er en af de stole, der kan passe ind mange steder med sit enkle sorte og metal look. Selvom udtrykket er enkelt og let, vil du opleve, at stolen kan have associationer til en lænestol, fordi den er lidt mere polstret, end en spisebordsstol normalt er. Det er et eksempel på, at du ikke behøver at gå på kompromis med komfort, når det kommer til valget af din spisebordsstol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *