Nyt hjem – hvad så nu?

Er du lige flyttet ind i drømmeboligen? Eller en midlertidig løsning, som ikke helt var drømmen? Så har vi artiklen til dig. Heri gennemgår vi nemlig nogle små fifs til, hvordan du hurtigt kan få dit nye hjem til at føles som et, ja, hjem.

Det behøver ikke koste en formue hverken i brugsgenstande eller håndværkerløn for der er heldigvis meget du selv kan gøre, for at få den hjemlige følelse. For eksempel kan meget af nedenstående findes på sider som bodeal.dk og lignende.

Hyggelig belysning

Noget af det du kan gøre, for at få hyggen ind i hjemmet, som noget af det første, er at tænke over belysningen. Det kan være du i starten kun har fået hængt et par loftslamper op, og det kan godt give en lidt kølig, deprimerende belysning.

Derfor kan det anbefales at du straks anskaffer dig nogle lyskæder eller lignende, som hjælper med at få en mere rolig, afdæmpet belysning. Når du er ved at komme mere på plads og ved, hvor møblerne skal stå, så kan du altid supplere op med små, fine bordlamper og lignende.

Noget på væggene

Der er intet der skriger nyt hjem som helt bare vægge. Det er oftest det sidste vi får på plads i hjemmet, fordi det tager længst tid at finde og tilpasse til rummet. Men faktisk er det også det, der gør det svært at føle sig ordentligt hjemme.

Har du allerede købt indrammede billeder, men tør ikke hænge dem op, af frygt for at skifte mening, så prøv at sætte dem på gulvet eller på en lille taburet der, hvor der mangler noget på væggen. Så virker det mindre bart, og du kan få en fornemmelse af, om det passer ind lige der.

Mangler du vægkunst i det hele taget, så er det heldigvis nemt at finde midlertidige løsninger. Der er altid venner eller familie som har en plakat eller to, de ikke bruger lige for tiden. Eller du kan købe et par wallstickers eller noget billigt festpynt et sted, som kan give lidt liv i hjemmet, til du finder en mere permanent løsning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *