Sif Jakobs – luksuriøse smykker til både hverdag og fest

Er du på udkig efter et smykke med et både sofistikeret og luksuriøst udtryk? Islandske Sif Jakobs er kendt for sit store sortiment af smykker i både guld og sølv, der både er inspireret af det kolde norden og charmerende byer i det italienske. Uanset om du leder efter noget til hverdag eller fest, så går du ikke galt i byen med smykker fra Sif Jakobs.

Stort sortiment

Sif Jakobs’ sortiment favner bredt og består af ringe, øreringe, halskæder og armbånd, der passer til både hverdag og fest. Uanset om du er til store smykker, der stjæler al opmærksomheden, eller mindre smykker med et feminint og mere sirligt udtryk, så har Sif Jakobs noget for enhver. Så længe du er til enten guld, sølv eller andre skinnende udsmykninger, så har Sif Jakobs sikkert noget for dig.

Populære klassikere

Er du til smukke, feminine øreringe med et luksuriøst look, så er du ikke den eneste. En af de mest populære øreringe er Rimini Due, der er fremstillet i forgyldt sølv med zirkonia-sten. Skal det være en tand mere funklende, så er der også Rimini Altro. Kan du bedre lide zirkonia-sten i farver, så er Ellera Piccolo-øreringene et sikkert hit. For dem, der er mere til sølv, så er Belluno Creolo Piccolo også et populært valg.

Er du mere interesseret i en let, feminin halskæde med et vedhæng i forgyldt sølv, så er Sif Jakobs Follina Pianura Quadrato måske noget. Drømmer du derimod om en ring i forgyldt sølv med zirkonia-sten, så er både Ellera og Belluno Uno to af Sif Jakobs’ mest populære ringe.

Det nyeste nye

Af nye produkter fra Sif Jakobs er der blandt andet de to ringe Ferrara og Ferrara Ardito Pianuro, som begge fås i enten sterlingsølv eller forgyldt sølv. Derudover er der også den nye, smukke Imperia Circolo-halskæde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *