Skab et afslappende frirum i hjemmet med den rigtige indretning

Det hele går hurtigt i dag. Med Jobbet, med studierne, med familien, med beslutningerne. Og det er svært at ændre, det ved vi godt. Men vi ved hvor vigtigt det er at komme hjem, til det sted hvor man mærker roen, nærværet, sammenholdet og kærligheden. Det er mit hjem. Men det skal også være det sted der emmer af fællesskab. Så der er mange ting man skal tænke på, når man indretter sit fristed, sin base, reden og ikke mindst familien.

Du skal tænke på at vælge gode kvalitets møbler der holder til mange forskellige ting, og gøremål. Men derfor skal det stadig være lækkert og flot! Kig på de nye sofaer -Lækre modeller i velour, der giver varme, dybde og ro i stuen. De kan både vælges i en højrygget stilfuld udgave eller i en ”flyder model” med chacelon. Hertil skal vi nu vælge et bord af flere forskellige materialer, såsom marmor med messing ben eller en rå træbordplade med sorte pulver malet ben. Husk det skal være i de bløde runde former, og meget gerne blandet med det varme udseende, i metaller som messing og kobber. Tilsæt store palmer, brug dem eventuelt som rumdeler. De skaber så meget natur, ro og varme. Du skal ikke glemme puderne som gerne skal være ”i tone i tone”, men bland materialerne, så du både har materialer som hør, bomuld, velour og broderet. Indret dit hjem med et sammensurium af fine nipsting, botaniske indslag og kreative påfund. Men glem ikke at skabe de områder og rum, hvor familien søger hen når der skal samtales.

For år tilbage, skulle vi alle have enten et samtalekøkken, eller et gastronomisk køkken, alt det bør vi stadig have, for det er vigtigt, at vi ikke tager fejl af, at vi er endnu mere bevidste om at det er her i ”samtalerummet” vi lever. Det kan så enten være i køkkenet, som nu skal indrettes endnu mere funktionelt. Med måske en integreret cooler /cocker, med esspresso maskinen, vaccum og damperen til den nye måde at lave mad på. For vi vil have det nemt, så vi har tid til hinanden. Så invester i de gode nemme løsninger, for på den måde, så får vi skabt det afslappende frirum, vi har brug for når vi har fri og er hjemme. Du kan finde det billigste lån til møbler her.

Køb et lækkert spisebord og de lækre behagelige stole, der inviterer til, at man bliver siddende lidt længere med rødvinen og den gode snak efter maden. Find de rette lamper, der kan være en del af indretningen. Belysningen er altid med til at bestemme stemningen i rummet, så det er et vigtigt valg, og der er virkelig mange at vælge mellem på markedet! De kan være med til at give, enten masser farve, eller være dem, der skaber ”den røde tråd”. Men gå efter kvalitet, for når de først er hængt op, så er det faktisk ikke dem man oftest får skiftet igen.

Hvis du lykkes med at finde de rette møbler, skal du bare skabe stemningsfuld atmosfære i dit hjem, så der bliver flere nuancer i din hverdag og skabt frirum til fællesskab og sammenhold.

Men at få flere farver ind i din indretning, skaber ofte mere glæde. Så giv dig endelig i kast med at få flere farver på dine vægge. Det behøver jo ikke at være i hele stuen eller hele entréen der skal have ny farve. Det kan bare være en væg, en del af en væg, et hjørne, eller bogreolen som der gerne må få et unikt look. Og ja det kan virke overvældende at gå i gang med et større malerprojekt i hjemmet. Men et godt tip til at gøre processen nemmere, er at investerer i kvalitets maling. Kvalitets maling dækker bedre og gør, at du slipper for at male 3-4 lag på hver overflade. Og bedst af alt, så få fat i en maler, der er dygtig. Dermed vil projektet være hurtigt overstået, og så kan du bare nyde din nye farve, der passer til dine nye møbler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *