Steg kødet perfekt med et trådløst stegetermometer

digitalt stegetermometer

stegetermometer til iPhone

Trådløst stegetermometer kompatibelt med iPad og iPhone set hos CoolStuff.dk

Når jeg er hjemme hos min mor, forkæler hun mig ofte ved at lave noget virkelig lækkert kød. Min ultimative favorit er en god roastbeef! Uhmm, det smager godt! Men det værste er, hvis den ikke er rød indeni! Det er spild af godt kød, synes jeg. 😉 Min mors “hemmelige” våben er et godt, gammeldags stegetermometer. Det vil sige, at hun fra tid til anden må åbne ovnen, sætte stegetermometeret i stegen, vente på at temperaturnålen står stille, for så at lukke ovnen igen og gentage proceduren nogle minutter senere.

Hele denne proces afholder mig lidt fra at kaste mig ud i det store stegeprojekt herhjemme – netop fordi jeg er så bange for at komme til at give roastbeefen for meget, og så ende med en steg, der ikke er rød i midten! ØV!

Derfor var glæden stor, da jeg i dag fandt et trådløst stegetermometer, som er kompatibelt med en app til iPhone, iPad og iPod! Dvs., at du løbende kan holde øje med din stegs temperatur, ved at kigge ned på din iPhone eller iPad. Se, det er smart for det moderne, digitale menneske (der alligevel hele tiden sidder med hovedet i telefonen – right!?).

iGrill, et trådløst stegetermometer, er simpelthen intet mindre end helt genialt. Hvis du ikke har en iPhone eller iPad, eller bare ikke gider benytte disse til dette formål, så kan iGrill også benyttes som et almindeligt trådløst stegetermometer, hvor du kan holde øje med stegens temperatur ved at kigge det fine iGrill termometer, som du kan se på det første billede. Så hvis du bruger iGrill som et trådløst stegetermometer, så kan du kigge på det lækre termometer, som er i et virkelig flot design!

Med et trådløst stegetermometer får du også helt nye muligheder for at kunne fokusere på alt muligt andet, mens din steg står og hygger sig i ovnen, for med et trådløst stegetermometer kan du sætte en alarm, som så vil fortælle dig, hvornår din steg har nået den perfekte temperatur og er klar til at blive taget ud af ovnen og serveret.

Et trådløst stegetermometer som dette fra iGrill, kan også beregne, hvornår din steg ca. har nået den temperatur, som den skal. På den måde kan du nogenlunde beregne, hvornår du skal sætte evt. tilbehør over, så det bliver færdigt samtidig med din steg. Et trådløst stegetermometer er altså den perfekte løsning til alle os, der ikke har styr på de mange husmor-råd om, hvor længe en steg skal have, hvor lang tid det tager for den at nå den ønskede temperatur osv. Med et trådløst stegetermometer er det faktisk pludselig muligt at have fuldt styr på sin madlavning og opnå et godt resultat hver gang!

iGrill trådløst stegetermometer har fået gode anmeldelser inde hos CoolStuff, og jeg føler mig derfor overbevist om, at det er den perfekte ting at skrive på ønskesedlen. Jeg kunne godt tænke mig at kaste mig ud i noget lidt vildere madlavning, og med et trådløst stegetermometer bliver det pludselig muligt!

iGrill trådløst stegetermometer koster 749 kr. og kan købes LIGE HER hos CoolStuff.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *