Withings Wifi Badevægt

Få styr på vægten med Withings wifi badevægt

I dag faldt jeg over webshoppen coolstuff.dk, som har en masse sjove gadgets, man kan købe til hjemmet. Jeg faldt over en masse sjove produkter, og der er virkelig mange ting inde på shoppen, som jeg synes, I skal smutte forbi, hvis I ikke kender til den!

Det, der dog fangede min opmærksomhed, var disse badevægte fra Withings. Jeg har aldrig hørt om dem før, men det er det bedst sælgende produkt hos Coolstuff, og jeg tænkte “hvordan kan en badevægt sælge SÅ godt?”. Well, den er pretty damn awesome, that’s why!

Den koster 1225 kr. og det lyder måske umiddelbart af meget, men med alt det, den kan, er det faktisk ikke spor galt, synes jeg. Du får i øvrigt gratis fragt på ordre over 500 kr. på Coolstuff, så det er ikke galt. I kan købe den lige her!

Withings Wifi badevægt fortæller dig ikke bare, hvad du vejer. Den kan også måle dit BMI og din fedtprocent. “Jaja” tænker du måske “det kan jeg da bare selv regne mig frem til“. Og ja. Det kan du måske, men denne er så smart, at den er sat op til dit trådløse netværk, og så sender den dine informationer direkte ind på en server, hvor du så kan se dine resultater i din internet browser eller på din smartphone.

Jeg er virkelig helt oppe at køre over, hvor smart denne vægt er! Ved at sende dine info direkte ind på din server, får du adgang til at se udviklingen i din vægt, BMI og fedtprocent, blot ved at stille dig op på vægten om morgenen! Wow. Withings Wifi badevægt er virkelig den uundværlige gadget, hvis du prøver at tabe dig. Du vil kunne se effekterne ved din træning super nemt og hurtigt.

verdens smarteste badevægt

Og se så lige på den engang… Er jeg den eneste, der synes, dette er en utroligt smuk badevægt!? Jeg synes virkelig, designet er helt unikt. Den er virkelig clean i detaljerne, og det er ikke “overgjort”, så den kommer til at se helt “spacy” ud. På billedet her kan I også se et eksempel på, hvordan en graf vil se ud, når I får målt jeres vægt, BMI og fedtprocent med Withings Wifi badevægt. I kan også se jeres process på internettet og på jeres iPad – hvis I har sådan én.

Withings Wifi badevægt understøtter op til 8 brugere, og så genkender den automatisk, hvem det er, der stiller sig op på vægten – så man skal ikke først logge ind og alt det der, man skal bare stille sig op og vupti: så er dagens måling klaret! Man får en personlig bruger med et personligt password, så andre ikke kan følge med i ens vægt. Dog giver Withings Wifi badevægt den mulighed, at du kan hente dine diagrammer og lægge dem på din hjemmeside – hvis du f.eks. har en træningsblog. Du kan også dele dine resultater direkte på Twitter. Og så virker den til både PC og Mac.

Åha, er det lige smart eller hvordan? Jeg har hermed smidt Withings Wifi Badevægt øverst på min ønskeliste!

Er I ligeså fristede som mig? Så køb den hos Coolstuff lige her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *