Bliv klar til sommeren med en Weber Smokey Joe Premium

Grillsæsonen er over os. Jeg har allerede grillet flere gange i år. Hvis du, ligesom mig, bor i lejlighed, kan du ikke have en kæmpe Weber grill stående. Selv har jeg en Weber Smokey Joe Premium, som ikke fylder særlig meget, men du får stadigvæk en super Weber grill, som giver dig mange fede oplevelser.

Den kan anbefales til alle, som bor i lejlighed, eller som gerne vil have en god rejsegrill.

Lækker Weber grill

Det er en smart lille sag, som du kan have med alle steder. Du kender måske allerede den gamle Weber Smokey Joe, og dette er en forbedring af den, hvor du både får varmeskjold og askeopsamler.

Især det sidste har jeg været meget glad for, og det var en af grundene til, at jeg skiftede min gamle Weber Smokey Joe ud med denne nyere model.

Weber Smokey Joe

Se Weber Smokey Joe i andre farver

Du bruger kul til grillen, og det er klart også det, som giver den bedste smag til kødet, og hvis du stadigvæk ikke griller med kul, er det er altså med at komme i gang.

Let at bruge derhjemme

En af de helt store fordele ved Weber Smokey Joe Premium er, at den er let at opbevare og tage med alle steder.

Hele vinteren har jeg haft min Weber Smokey Joe Premium stående i mit kælderrum. Når jeg så skal ud og grille, finder jeg den bare frem. Når vejret er virkelig godt som i øjeblikket, har jeg den også nogen gange stående i lejligheden, da den ikke fylder det store.

Jeg kan godt lide at gå udenfor og grille i min andelsforenings have, og så er der ikke den store grund til at pakke grillen væk hele tiden.

Hvis du bor i lejlighed, vil jeg helt klart anbefale dig at investere 500 kr. i denne grill. Hvis du bor i hus med masser af plads, ville jeg vælge at købe en større grill, som du kan bruge i den have, og så bruge Weber Smokey Joe Premium som din rejsegrill.

For når du skal nogen steder hen, er det klart fedest at kunne tage sin Weber grill med sig.

Brug den i parken eller på stranden

I gamle dage købte jeg altid en engangsgrill, når jeg skulle grille på stranden om sommeren. Det var rimelig let, men det kunne let blive dyrt i længden, hvis man tit tog på stranden.

Desuden smager kødet bedre, når du bruger en ordentlig grill med kul. Når du først har grillet med en Weber, går du aldrig tilbage til en engangsgrill.

Selv hvis du allerede har en stor Weber grill derhjemme, er det smart med den lille transportable Weber Smokey Joe, som du kan have med alle steder. Du kan let tage den med i bilen eller endda på cyklen.

Jeg har flere gange cyklet med den, da den har et lille smart håndtag, som du kan holde i. Ellers kan den også sættes bag på cyklen, hvis du spænder den fast. Det sidste er vist den lovlige metode. 😀

Det bedste ved denne grill er næsten prisen. Jeg købte den, fordi den kun koster 499 kr. Det er en virkelig fornuftig pris, som alle kan være med.

Du kan købe den hos Wupti.com. Hvis du bestiller den i dag, burde du allerede have den i morgen. Skynd dig at gøre dig klar til grillsæsonen med en Weber Smokey Joe. Du kommer ikke til at fortryde det.

Har du prøvet at grille med en Weber Smokey Joe?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *