Vil du give din lejlighed en overhaling?

Er din lejlighed ved at se lidt forfalden ud? Er der revner i væggene, eller overvejer du at lave om på din indretning, som vil medføre, at man hurtigt vil kunne se huller i væggene fra hylder, skabe og billeder, der tidligere har hængt et andet sted, så er det måske en maler, du er på udkig efter. Hvis dit gulv også trænger til en kærlig hånd, er der også råd for dette.

Forskellige løsninger efter dine behov
Malerfirmaet Flemming C tilbyder arbejdskraft indenfor en lang række områder. Virksomheden har i dag over 25 års erfaring, hvilket har gjort dem til nogle af de bedste på markedet i dag.
De kan hjælpe med alle opgaver indenfor disse områder;

  • Malerarbejde
  • Tapetsering
  • Opsætning af filt
  • Spartling
  • Fugning
  • Gulvafhøvling

Er det derfor en større renovering af din bolig, du er på udkig eller blot et par små opgaver, der skal løses, er ingen opgave for stor eller for lille for Malerfirmaet Flemming C.
De har i dag afdelinger i hele Københavnsområdet, hvilket betyder, at de hurtigt kan komme til dig, hvis du står og mangler akuthjælp.
Hos Malerfirmaet Flemming C bliver der sat en ære i at opfylde kundens ønsker og lave et grundigt stykke arbejde, hvor det går hurtigt, men der samtidig ikke bliver kompromis med kvaliteten og så endda alt sammen til meget konkurrencedygtige priser.

Rådfør dig hos Malerfirmaet Flemming C
Med en lokal maler tæt på er det nemt og bekvemt for alle partere, når firmaet kommer forbi din lejlighed til en snak om, hvilke muligheder der er i din specifikke situation. Sammen finder I en løsning, der kan opfylde dine behov, og som samtidig sikrer dig det pæneste resultat. Ønsker du at høre mere om Malerfirmaet Flemming C’s priser, kan du få et uforpligtende tilbud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *