Magiske farver i Pinocchio HAY tæppe

HAY tæppe Pinocchio

HAY tæppe i Pinocchio

For noget tid siden var jeg hjemme hos en veninde, der havde købt dette smukke HAY tæppe. Jeg har gået forbi det mange gange før i Magasin, og jeg har altid tænkt, at det var alt for specielt til mig – særligt med alle de underlige farver! Men efter at have set dette HAY tæppe – som i øvrigt hedder Pinocchio – indrettet fint hos min veninde, har jeg ikke kunnet få det ud af tankerne. Min veninde har – meget ligesom mig – en meget ren og minimalistisk stil, og hendes hjem bærer mest præg af farver som hvid, lyst træ, sort og sølv.

I sådan et minimalistisk hjem, er dette HAY tæppe virkelig et frisk pust, som på en gang forandrer og oplyser det rum, det bliver placeret i, på helt særlig vis. Dette HAY tæppe er lavet af en masse små filt-kugler i forskellige farver, der er sat unikt sammen i dette fine tæppe (som I i særdeleshed kan se på det andet billede).

Det originale HAY tæppe Pinocchio

Pinocchio HAY tæppe

Det mest sete HAY tæppe er denne version af Pinocchio, der går under navnet HAY Pinocchio Multi Color. Og det er virkelig i mange farver. Det er det perfekte HAY tæppe til dig, der gerne vil have et frisk pust i hverdagen. Dette HAY tæppe er også de flestes favorit, da det er det allermest spraglede HAY tæppe i Pinocchio versionen.

Dette HAY tæppe er virkelig også blødt, og jeg nød at sidde med bare tæer på det og bare mærke dets tekstur – for det er så specielt, og man kan virkelig mærke de enkelte, små, bløde filt-totter, og det er virkelig med til at give dette HAY tæppe en helt særlig personlighed og følelse. Det lyser ethvert hjem op, og det måtte meget gerne flytte ind hos mig snart! Jeg har skrevet det på min ønskeseddel og håber på, at der sidder en venlig sjæl et sted, der synes, jeg skal have det i julegave!

To nye versioner af det originale HAY tæppe

HAY tæppe Pinocchio Purple

Men hvis du ikke er 100% fan af de mange, mange farver, der er i det originale HAY tæppe, og gerne vil starte ud med noget lidt mindre “spraglet” så bør du virkelig overveje ovenviste versioner af det kendte HAY tæppe. Det øverste hedder Coral Black (og kan købes HER til 1699 kr.), mens det nederste hedder Purple (og kan købes HER fra 1699 kr.).

Jeg synes, at det HAY tæppe, der hedder Purple, er virkelig, virkelig fint. Det ville også passe super godt ind i en minimalistisk stil – det ville de alle sammen – fordi det stadig er holdt i mørke nuancer blandet med lidt hvid ind imellem. Det er nok et virkelig godt begynder HAY tæppe, fordi du ikke får all in med de mange farver, der er i det originale HAY tæppe.

Jeg er vild med at blande lidt farver ind i meget minimalistiske og kliniske hjem, fordi det er en sjov og fin detalje, som virkelig kan gøre hele forskellen. Det kan du gøre ved at tilføje nogle vaser i sjove farver, eller gå all in og købe sådan et fint HAY tæppe som dem, jeg har vist i dette indlæg.

Dette HAY tæppe fås i flere forskellige størrelser: 90 cm i diameter eller 140 cm i diameter. Det lille HAY tæppe bliver nok mest et farverigt “spot” i det hjem, mens det store – 140 cm – mere vil fungere som et rigtigt tæppe. Det var det store HAY tæppe, min veninde havde, og det er også det, jeg ønsker mig mest. Det kan nemlig få lov til at fungere som et tæppe under sofabordet, eller midt i stuen, mens det lille HAY tæppe mere virker som en slags “dørmåtte”. Men! Med lidt kreativ sans kan det helt sikkert indrettes smukt også!

Det smukke HAY tæppe kan købes LIGE HER på Magasins webshop

Er I fan af disse HAY tæpper? Del gerne jeres holdning i kommentarfeltet herunder! Jeg er vild med dette HAY tæppe – surprise. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *