Indretningsidé: Wallstickers til børneværelset

wallstickers-biler

Wallstickers til barnet der elsker biler. De koster 199 kr. og kan købes her.

wallstickers-skateboards

Sej wallsticker med skateboard. Koster 349 kr. hos Wallstickers.dk.

sjove-robotter

Kvinde- og manderobot som wallsticker. Koster 200 kr. og kan købes her.

wallstickers-prinsesser

Søde prinsesser til pigeværelset. Du kan få dem for 239 kr. hos Wallstickers.dk.

Wallstickers er noget af det smarteste, når du har et barn. På den måde kan du hele tiden vælge wallstickers efter, hvad der interesserer dit barn.

På den måde kan dit barn hele tiden få sit værelse på den måde, som de gerne vil, uden at du skal i gang med at male hele værelset i en ny farve hver eneste måned.

Da jeg var barn, kan jeg huske, at jeg i mange år havde biltapet. I starten elskede jeg det, og det var også grunden til, at jeg fik det. Men efter et par år var jeg ikke længere vild med biler, og jeg ville gerne have noget nyt tapet, men der gik ret lang tid før, at det skete, da mine forældre skulle have tid til at skifte det, og det kostede mange penge at skifte hele tiden.

Her giver det langt mere mening med fede wallstickers. Her er der nogen, som du kan starte med alt efter, hvad dit barn godt kan lide. Der er seje robotter, fede biler, prinsesser osv.

En hvid væg giver større fleksibilitet

En hvid væg er i sig selv ikke særlig inspirerende, men den giver nogle muligheder for at bruge wallstickers, da hvid er neutralt, og du derfor kan få det hele til at passe ind.

Et meget populært valg i øjeblikket er at have en enkelt sort væg. Evt. i sort mat farve. Sort og hvid passer virkelig godt til opsætning af wallstickers. Med både en sort og hvide vægge giver det lidt mere charme til hele rummet.

Med den indretning kan du hele tiden bruge Wallstickers, billeder og plakater til at skabe et fedt børneværelse i samarbejde med dit barn.

De her wallstickers er nok til det lidt yngre barn. Men senere kan du kigge mod andre wallstickers eller plakater. Det sidste er populært blandt teenagere.

Skift let dine wallstickers ud

Når dit barn så gerne vil have noget nyt på sin væg, piller I blot disse wallstickers ned, og finder på noget nyt op.

På den måde føler barnet hele tiden, at det styrer, hvordan deres værelse ser ud. Fremfor at det handler om, hvornår du har tid til at male værelset eller opsætte nyt tapet.

Det gør i sig selv, at jeg synes, at wallstickers er det hele værd til børneværelset. For det er vigtigt, at barnet har et rum, som de elsker at være i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *