Lav din egen hjemmelavet is med Philips ismaskine

Sommeren er endelig kommet. Det betyder, at du snart har sommerferie, og at du skal på stranden. Det betyder også, at det er tid til at spise masser af is. Her kommer du ikke udenom Philips ismaskine, som giver dig muligheden for at lave masser af hjemmelavet is.

ismaskine

Hvorfor skal jeg bruge min tid på hjemmelavet is?

Det fantastiske ved at lave sin egen is er, at du 100 pct. selv bestemmer, hvad den skal smage af, og hvad du putter i den. Vi kender alle sammen til at købe en is, hvor man gerne vil have haft mere chokolade i. Et andet problem med købeis er, at de putter en masse ting i isen, så den holder længere.

Alt dette slipper du for, når du laver din egen is. Desuden smager hjemmelavet is meget bedre.

Jeg har selv prøvet at lave hjemmelavet is masser af gange, og det er langt lettere, hvis du har en ismaskine.

Hvorfor skal du vælge Philips ismaskine

To af de væsentligste årsager til, at du skal vælge den er, at den laver perfekt is, og så er den langt billigere end mange af konkurrenterne.

Philips ismaskine vinder ofte, når der testes ismaskiner. Bl.a. her i Familie Journalen.

Her vandt den, fordi den er superlet at betjene, og du får det samme resultat hver gang, at du laver is. Det er ikke pga. prisen, at den gang efter gang vinder tests, det er blot en god bonus, at den er så billig.

Hvordan laver jeg is på Philips’ ismaskine

Når du køber Philips’ ismaskine, får du en opskriftbog med, hvor du kan lave en masse forskellige is. Men ellers kan du også finde en masse opskrifter på nettet, som du også kan bruge. De gange jeg har lavet is derhjemme, har jeg brugt opskrifter fra nettet, da jeg synes, at de er bedre.

I alle opskrifter står der, hvornår du skal putte det i din ismaskine. Ofte skal du lave en grundcream, som laves om til is i ismaskinen. Mens ismaskinen arbejder, putter du ekstra ting i, som f.eks. chokolade. Men det er forskelligt fra opskrift til opskrift, hvordan du skal gøre.

Men ismaskinen er superlet at bruge, da den laver din blanding om til is. Normalt når du laver hjemmelavet is, skal du smide den i køleskabet, og så går der lang tid inden, at du får is.

Her plejer du typisk at have en liter is efter kun 30–60 min. Lettere bliver det næsten ikke, når du gerne vil have is. Philips’ ismaskine blander det hele for dig og fryser isen ned, så skal du bare gøre dig klar til at spise god hjemmelavet is.

Hvor meget is laver den?

Du kan lave en liter is af gangen med Philips’ ismaskine. Hvis du skal have gæster, kan du fryse den færdige is ned.

Hjemmelavet is kan holde sig omkring en uge. Så hvis du får mange gæster vil jeg anbefale, at du laver alt isen dagen inden, så du kan fokusere på at lave hovedretten på selve dagen.

Hvor kan jeg købe Philips’ ismaskine?

Den kan købes i de fleste danske isenkræmmere og i butikker som Kop & Kande. Det er nok den ismaskine, som kan købes flest steder.

På nettet kan den købes hos Wupti.com til 499 kr.

Jeg vil helt anbefale dig at købe den hos Wupti.com, da de har fri levering, og de leverer varer allerede hverdagen efter, du har bestilt.

Når du bestiller hos dem, kan du hurtigt komme i gang med at lave masser af hjemmelavet is. Mums!

Du er velkommen til at skrive, hvis du har nogle spørgsmål til Philips ismaskine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *