magasinholder til væggen fra XO Living

Flot magasinholder til væggen

Jeg spottede lige denne fine magasinholder hos XO Living. Den hedder The Newswave, og er en magasinholder til væggen. Virkelig flot og stilren, synes jeg! Jeg har selv erhvervet mig en god stak modemagasiner so far, og det er egentlig lidt synd, at de bare ligger i en stor bunke og samler støv, når de i stedet kan vises frem på denne måde!

The Newswave er fremstillet af aluminium og er formet som en slags bølger (deraf nok navnet Newswave, haha), hvorimellem men kan sætte sine magasiner. Denne fine magasinholder til væggen fås både i sort, hvid og aluminiumsfarvet (“sølv”).

Noget af det, jeg faktisk synes bedst om ved denne fine magasinholder, er, at dens montering er godt gemt væk. Den monteres med nogle små beslag i væggen, men de er nærmest usynlige, så det ligner, at magasinholderen svæver frit på væggen! Jeg er vild med sådanne små detaljer, og beslag har virkelig bare aldrig været pæne. Props til XO Living og deres flotte magasinholder!

Magasinholderen er designet af Morten Søndergaard og produceret i Danmark, så det er altså 100 % dansk design. Jeg er vild med dansk design, og jeg synes faktisk, at det er en af de ting, vi i Danmark kan være rigtig stolte af! Denne magasinholder er bestemt også værd at være stol af, og den vil virkelig pryde enhver væg.

The Newswave magasinholder koster 799 kr. i alle farver, og der ydes fri fragt fra XO Living. Du kan købe den lige her, hvis du er lige så fristet som mig. Den ville virkelig være fin at have derhjemme. Jeg drømmer videre… 😉

Hvad synes I om den fine magasinholder til væggen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *