Tip: Bogstaver som boligindretning

Nips boligindretning med bogstaver

sådan bruger du bogstaver i din boligindretning

bogstaver til væggen og til pynt boligindretning og nips

Jeg er vild med trenden med at bruge store træbogstaver i boligindretningen. Det ser virkelig flot og stilet ud, og man kan bruge bogstaverne til at udtrykke en pointe eller som et personligt touch. Man kan f.eks. bruge ens forbogstav for at give det et personligt touch, eller hvis man er et par, kan man bruge hinandens forbogstaver for at vise ens kærlighed for hinanden.

Jeg har længe ønsket at bruge nogle bogstaver i min boligindretning som nips, der kan stå i vindueskarmen, på reoler eller på gulvet, men jeg har endnu ikke fundet ud af, hvilke bogstaver jeg skal vælge? Måske betyder det i virkeligheden ikke så meget, hvilke bogstaver man køber?

I dag fandt jeg nogle flotte, store træbogstaver lige her hos Purestyleliving.dk. Bogstaverne er i mærket Alpha Art (meget passende navn, må man sige) og er i forskellige størrelser og farver. De har alle bogstaver som stort og lille bogstav og i helt random farver. De har eksempelvis også et &-tegn, så man kan skrive J  & M (hvis man hedder Jens og Mona 😉 ) eller hvad man nu lige vil. De har også alle tal.

Priserne ligger mellem 39 og 89 kr. pr. tal/bogstav/tegn, og alle bogstaver er i forskellige farver – både pangfarver og pastelfarver. Jeg synes, de vil egne sig super godt til et meget stilrent hjem, hvor stilen er holdt i neutrale farver. Her vil de mangefarvede træbogstaver virkelig kunne gå ind og give ethvert rum lidt ekstra kant. Men bogstaverne kan selvfølgelig også bruges, selvom man har en mere farverig stil i sin boligindretning – der vil bogstaverne også komplimentere ens stil rigtig fint.

Bogstaverne vil også passe rigtig godt til indretning af børneværelse – måske en kreativ idé til at lære dit barn alfabetet og på samme tid give børneværelset en fin indretning? Det er bare et lille tip! Jeg synes, at det er den fineste lille nips-detalje med sådanne fine bogstaver i boligindretningen. De kan både stå rundt omkring på børneværelset, eller du kan hænge dem op på væggen, hvis du ikke ønsker, at dit barn skal lege med dem. Du kan finde bogstaverne lige her! 🙂

Er du enig? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *