Den sødeste ismaskine fra OBH Nordica

sød lille blå ismaskine på tilbud

Har I set denne lille, søde ismaskine fra OBH Nordica før? Jeg har set den flere steder på nettet, den er især populær hos det kvindelige køn, fordi den ser så sød ud! Eller er det bare en pigeting? 😉 Sidste sommer boede jeg sammen med en veninde, som købte denne lille, blå ismaskine fra OBH Nordica, mens vi boede sammen, og vi fik den taget godt i brug henover sidste sommer! Og nu hvor det er ved at være sommer igen i Danmark, så kom jeg til at tænke på den!

Jeg fandt den inde på Kop & Kandes webshop til bare 499 kr. og det er jo ikke alverden! Ismaskinen er delt op i to dele: skålen og låget med rørepind. Når man køber denne ismaskine fra OBH Nordica, får man to skåle med – og det ender man med at være ret taknemmelig for. Man skal nemlig putte skålene i fryseren i 8 timer, før man laver isen.

Inde i skålene på OBH Nordica ismaskinen er der en væske, der skal var helt frosset til, før man kan bruge ismaskinen. Når man skal lave is, laver man først isblandingen (som der i øvrigt kan findes i den opskriftbog, der hører med OBH ismaskinen). Derefter tager man skålen op fra fryseren, og mens man har låget klar, hælder man den flydende isblanding ned i skålen, skynder sig at sætte låget på, tænder for rørepinden og lader den stå i ca. 12 minutter – så er der is!

Som sagt er ismaskinen fra OBH ikke så stor, og det betyder, at der ikke kan være så meget isblanding i skålen = mindre is! Derfor bliver du virkelig glad for den ekstra skål! Min veninde og jeg lavede somme tider (ahem, måske lidt tit…) en skål is hver og spiste den direkte af skålen. Skålene passer perfekt til at servere isen i, og det er jo et plus, for så efterlader ismaskinen mindre opvask!

OBH ismaskinen er super nem at skille ad og vaske, og så er den bare genial i sommervarmen! Der er virkelig ikke noget mere lækkert end hjemmelavet is, og denne gør det virkelig godt. Skålene kan i øvrigt bare opbevares i fryseren, så de er klar til brug, hvis man helt spontant får lyst til is! Det er bare et godt tip. 😉 Skålene laver hver 0,32 liter is.

Er I ligeså vilde med denne OBH ismaskine som mig?! I kan købe den lige her til 499! Der er to skåle med og en bog med opskrifter! 🙂 Enjoooy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *