Jeg drømmer om: sorte Piet Hein lysestager

sorte lysestager fra Piet Hein

I dag sad jeg og kiggede efter nogle flotte lysestager til mit hjem. Jeg er utroligt stor fan af lys – hvilken pige er ikke det – og jeg synes, der mangler lidt fine lysestager til vores hjem. Jeg har før i tiden været helt pjattet med lysestagerne fra Piet Hein, fordi det er så utroligt simpelt og stilfuldt design.

Jeg havde imidlertid glemt alt om lysestagerne indtil i dag, hvor jeg helt spontant kom forbi webshoppen WiStore.dk, og klikkede mig ind under kategorien for lysestager. Og der var de så. Smukkere end nogensinde. Jeg ved ikke, hvad det er med mig og de her Piet Hein lysestager, men de er virkelig skønne! Ikke? Please giv mig ret.

Det, jeg især er vild med ved Piet Hein lysestagerne, er, at de fås i tre forskellige højder: 15 cm, 21 cm og 30 cm. Det giver en super fin kontrast, hvis man har alle tre størrelser, som det også er vist på billedet. Det ser dejligt tilfældigt ud, at lysestagerne ikke er lige høje, men samtidig ser det også meget stilrigtigt ud, synes jeg.

De lysestager, jeg har fundet hos WiStore.dk, er i sort. Jeg havde egentlig kun set Piet Hein lysestagerne i sølv før, men da jeg så disse i sort, blev jeg bare endnu mere vild med dem! Med hvide lys i ser de virkelig fine ud, og jeg er sikker på, de ville pynte virkelig meget herhjemme – hinthint til min kæreste. 😉

Jeg kunne godt tænke mig at have to sæt af Piet Hein lysestagerne i sort. Når jeg skriver sæt, mener jeg to sæt af tre Piet Hein lysestager i de tre forskellige højder. Jeg vil nemlig gerne have et sæt stående på mit spisebord, og så ville det også pryde min dagligstue virkelig meget, hvis jeg havde et sæt af Piet Hein lysestager derinde også. De kunne stå på sofabordet eller i vindueskarmen – det har jeg ikke lige bestemt endnu, haha.

Lige nu, er jeg meeeget tæt på at klikke “køb” på sådan et fint sæt af Piet Hein lysestager! Kunne du være fristet? Eller er det kun mig, der sidder og sukker over, hvor fine de er?

Du kan finde dem lige HER, hvis du er lige så fristet som mig. Piet Hein lysestagerne koster hhv. 299 kr. for den på 15 cm, 349 kr. for den på 21 cm og 399 kr. for den på 30 cm. Til gengæld er de lavet i rustfrit stål, så de er i god kvalitet. Disse er i flot, mat sort, og jeg er HELT forelsket 🙂

Happy shopping, alle sammen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *