Voodoo knivblok med fem kvalitetsknive

Anderledes knivholder dræb manden

Jeg faldt lige over denne sjove knivblok, da jeg igen sad og surfede rundt inde hos CoolStuff (ups!). Først tænkte jeg, at det var en sjov idé, og så blev jeg lette forarget over prisen: 825 kr.! For en knivblok!? Men så læste jeg lige om den, og med i prisen følger fem gode knive: en grøntsagskniv (20 cm.), en urtekniv (24 cm), en forskærerkniv (33 cm), en brødkniv (33 cm) og en kokkekniv (33 cm). Ifølge anmeldelserne på Coolstuff, skulle det være nogle rigtig gode knive. I kan finde knivblokken lige her.

Jeg er lidt vild med knivblokken, der i øvrigt meget rammende hedder Voodoo knivblok, for den bryder den lidt kedelige, almindelige køkkenstil. Det er måske lidt flabet at have sådan en Voodoo knivblok, og den passer nok i virkeligheden bedst til singlefyren eller ret unge mennesker – men sjov og anderledes er den!

Selve Voodoo knivblokken er lavet af kraftig og skinnende ABS-plast, og indeholder fjedre, der gør det nemt at sætte knivene igennem de fem udvalgte steder. Knivene holdes fast af magneter. På bagsiden af Voodoo knivblokken sidder der beskyttelseshylstre, der sørger for, at man ikke kommer til at skære sig på knivenes blade, der stikker ud.

Denne Voodoo knivblok er designet af Raffaele Iannello og produceret af CSB Commodities. De fem knive, der hører med Voodoo knivblokken, er fremstillet i rustfrit stål af molybdæn og vanadium, som anses for at være skarpere og mere slidstærke end almindeligt rustfrit stål. Det er faktisk nogle rigtig fine knive, ser det ud til, lækkert design, synes jeg.

Måske er Voodoo knivblokken værd at overveje alene pga. knivene? Jeg synes, at gode knive er ekstremt dyre, og med disse fem får man jo et meget fint basis knivsæt. Og Voodoo knivblokken er virkelig sjov at have stående, men bliver man træt af den, så har man jo stadig de fem gode knive! I kan købe knivholderen lige her.

Hvad siger I, er den sjov eller for fjollet? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *