Trænger dit badeværelse til en opfriskning?

Har dit badeværelse nu set ud på samme måde i flere år, og kunne det godt have brug for noget forandring? Somme tider er det virkelig rart med noget fornyelse i vores omgivelser, fordi det nærmest kan give dig ny energi at træde ind i et rum, som har fået en makeover. Det gælder ligegyldigt hvilket rum, du laver om, men dit badeværelse er et enkelt sted at starte.

Gør det selv

Hvis ikke dit badeværelse trænger til en total udskiftning, kan du i stedet nøjes med selv at udskifte eller ændre nogle forskellige ting, så du stadig får følelsen af et nyt badeværelse. Det kræver, at du træder i dit kreative humør og måske søger noget inspiration på nettet. Ved at gøre det selv, vil du også spare nogle penge i forhold til en totalrenovering af dit badeværelse.

Find malerpenslerne frem

Maling er altid en hurtig vej til noget forandring. Hvis dit badeværelse er meget enkelt og uden farver, ville det klæde rummet at give en væg uden klinker noget maling. Hvis ikke du er modig nok til at springe ud i en vild farve, kan du f.eks. male væggen i brun, grå eller en meget lys pastelfarve. Det vil meget hurtigt give rummet en helt ny stemning.

Udskift dine gamle amarturer

Hvis dit hus er af ældre dato, ser amarturerne på badeværelset helt sikkert ikke ud som nye. Hvis du udskifter både vandhane, bruser og blandingsbatteri vil du nemt kunne forvandle dit badeværelse. Hvis du køber dem alle sammen, vil du samtidig kunne få skabt en rød tråd i rummet. Hvis du køber nye amarturer, vil det også være rigtig oplagt med en helt ny håndvask. Det behøver ikke nødvendigvis at være dyrt, for det hele findes i mange prisniveauer. Her kan du finde fine håndvaske i flere modeller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *