Vægdekoration med wallstickers med tekst

vægdekoration med wallsticker citat

vægdekoration med wallsticker citat

vægdekoratien med wallsticker citat

Jeg har ofte tænkt over at få skrevet nogle citater på mine bare, hvide vægge derhjemme. Jeg har set det gjort før, og det er simpelthen en så fin måde at udtrykke sig på, synes jeg. Eneste problem er, at det er permanent, og så er det jo ikke lige til at komme af med igen, hvis man ikke længere synes om det. Derfor var jeg super glad, da jeg fandt disse wallstickers med tekst og citater inde på webshoppen DiMaria Wallstickers.

Wallstickers giver en fantastisk mulighed for at udsmykke sine vægge med tekst direkte på væggen, så det ser ud som om, det er malet på eller er en del af tapetet. Så fint! Der er rigtig mange forskellige tekster og citater inde på webshoppen, og jeg synes virkelig, I skal kigge forbi, hvis I leder efter fin vægdekoration med wallstickers med tekst!

Ikke nok med at der er mange forskellige tekster og citater, så fås de alle sammen også i en masse forskellige farver, så det ikke behøver at være så sort og hvidt det hele. 🙂 Nogle af teksterne handler om kærlighed og følelser, og de kunne være meget fine at have i lyserød eller rød, for lige at skrue ekstra op for det feminine (din kæreste vil helt sikkert elske det, haha!).

På billederne har jeg prøvet at vise nogle forskellige wallstickers, der er perfekte til hvert sit rum. Det første wallsticker med tekst, som lyder:

Det væsentlige er usynligt for øjet,
kun med hjertet kan man se rigtigt”

 er perfekt til stuen, kontoret eller teenageværelset. Et lille, fint citat, der kan sætte tankerne i gang hos folk. Det er så fint, synes jeg! Og selve den måde, layoutet ser ud på, er bare prikken over i’et! De vigtigste ord er i en større skriftstørrelse for at sætte ekstra fokus på dem, mens det fine hjerte både understreger pointen, men samtidig ser virkelig fint ud kombineret med teksten. Dét er jeg altså helt pjattet med. 🙂

Det næste wallsticker med tekst, som du kan se på det andet billede, er teksten:

“Kys mig altid godnat”

er sååå perfekt til soveværelset, som en lille, sød reminder til din kæreste. Sådan et wallsticker kunne jeg virkelig godt tænke mig, haha! Det er måske lidt tøset, men jeg er virkelig vild med det. Og mon ikke man ville få lidt flere godnatkys med sådan et wallsticker med tekst? I sure think so! 😀

Det sidste wallsticker med tekst er perfekt til køkkenet, da det opremser en masse forskellige føde- og madvarer, som oftest ses i køkkenet. De fleste køkkener er ikke ret spændende, og jeg er virkelig vild med den slags vægdekoration, der sætter fokus på madvarer og ting, der findes i køkkenet! Super fint! 🙂

Er du fan? Jeg er! Wallstickers med tekst og citater kan købes lige her hos DiMaria. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *