Vejrstation med wifi

vejrstation med wifi

Du kender sikkert til, at du gerne vil vide, hvor varmt det er, og din mobil eller teksttv fortæller dig en temperatur, som du bare ved ikke kan passe. Heldigvis kan du nu få din egen vejrstation med wifi, som du kan aflæse via din computer eller mobiltelefon.

Den måler langt mere end temperaturen udenfor. Den holder også styr på dit indeklima. Du får to enheder, hvor du placerer den ene enhed udenfor og den anden indenfor. På den måde får du detaljerede informationer om dit indeklima og vejret udenfor.

Jeg skal helt klart have fat i sådan en. Især informationerne om ens indeklima, gør den alle pengene værd. For mig er det i sig selv de 1.390 kr. værd, som denne vejrstation med wifi koster på Coolstuff.dk.

Sådan måler den udenfor

Udendørsenheden fortæller dig temperaturen og luftfugtigheden. Især luftfugtighed er vigtigt, hvis du gerne vil vide mere om, hvor varmt det føles udenfor, så du kan tage det rigtige tøj på, når du skal udenfor.

Vi kender sikkert alle sammen til at være på ferie, hvor det burde være langt varmere end i Danmark, men alligevel føles det ikke ligeså varmt som en dansk sommer. Det skyldes luftfugtigheden. Du bliver glad for at få denne information om vejret udenfor. Den giver dig både den faktiske temperatur, og hvad vejret føles som om.

Udfra disse informationer beregner den også, hvordan luftkvaliteten er udenfor. Denne information giver en et bedre bud på, hvilke dage du skal være indenfor og hvilke dage du sagtens kan tage udenfor og hygge.

Du får et perfekt indeklima

Som allerede nævnt er det især her, at jeg synes, at denne vejrstation med wifi er alle pengene værd. Vi tilbringer rigtig mange timer indenfor i dag. Især om vinteren når det er alt for koldt til at være udenfor.

Derfor er det vigtigt, at vi får styr på vores indeklima. Vi tænker sjældent over det, men et dårligt indeklima kan skade dit helbred voldsomt. Vi tænker ikke over det, fordi vi ikke kan se et dårligt indeklima, og vi tænker ikke over, at det er grunden til, at vi hele tiden er syge.

Da jeg i en måned boede i Mexico, begyndte jeg at sove mere og mere. Jeg fik ondt i hovedet, jeg tænkte ikke over det. Jeg begyndte at føle mig doven, da jeg ikke nåede de ting, som jeg gerne vil nå.

Der kom svamp i meget af mit tøj, men det var alligevel først, da jeg boede et nyt sted, at jeg opdagede, at det var det dårlige indeklima, som var skyld i, at jeg blev dårlig.

Med denne vejrstation med wifi er der ikke længere nogle overraskelser i dit indeklima. Du sætter den bare til, og så giver den dig informationer om dit indeklima. Den kan nok ikke fortælle dig, om du har svamp, men alligevel kommer den med værdifuld data, som er vigtigt for dit helbred.

Hvis du har børn, skal du love mig, at du får styr på dit indeklima lige med det samme. Deres immunforsvar reagerer voldsomme på et dårligt indeklima, end voksne gør. I længden kan det betyde, at dit barn vokser op med en masse problemer, som kunne være undgået med et godt indeklima. Jeg tager i hvert fald ikke den chance.

Informationer om dit indeklima

Vejrstationen fortæller temperaturen indenfor, luftfugtigheden, CO2 og lydniveauet indenfor. Alle disse informationer samlet den sammen og fortæller dig, hvordan dit indeklima er.

Mange af disse informationer er sikkert nogen, som du normalt ikke ville tænke nærmere over, da du bare ville have at vide, hvordan vejret er. Men det er supervigtig information for at du får det bedst mulige indeklima.

Et højtlydniveau skader nok ikke dit immunforsvar direkte, men det sker alligevel, da du risikerer at få ondt i hovedet, hvis der altid er et højt lydniveau i dit hjem. Det kan din krop ikke holde til i længden, så det er vigtigt at få styr på.

De andre ting giver dit et indtryk af, om du skal have gjort noget med indeklimaet i dit hjem. Enten ved helt at ændre på ting i dit hjem, eller ved noget som simpelt som at få luftet ud.

Mange af os er nok ikke gode nok til at få luftet ud, så det er vigtigt at få styr på, og her kan vejrstationen hjælpe dig med at huske at lufte ud hver dag.

Tjek inde- og udeklima direkte på din mobil

målinger

Det allerbedste ved denne vejrstation er, at du tjekker det hele direkte på din mobiltelefon eller på din computer.

Jeg kan bedst lide funktionen med, at du kan teste det hele direkte på din mobiltelefon. Den har du alligevel altid på dig, så det er supersimpelt altid lige at holde øje med den.

Her får du adgang til en række grafer, som kan fortælle dig udviklingen i vejret udenfor og indenfor. På den måde kan du sammensætte hvordan du har haft det på en given dag, og hvordan det har påvirket dit humør. På den måde kan vejrstationen pludselig hjælpe dig med at få bedre styr på dit liv og give dig et sundere liv.

Du tjekker alle disse informationer ved enten at hente en app til din mobil eller ved at logge ind på din profil på netatmo, og så kan du tjekke det hele fra din computer. Det hele giver dig en masse informationer om dit liv.

Jeg synes, at det er virkelig smart, at du hurtigt kan tjekke vejret og indeklima på din mobil, og når du så gerne vil se nogle mere avanceret grafer, kan du med fordel logge ind på din profil på nettet, som du opretter, når du køber vejrstationen.

Den kan købes hos Coolstuff.dk for 1.390 kr.

Hvad skal du bruge en vejrstation med wifi til?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *